Inscripționare laser

Marcarea cu laser este cea mai înaltă și flexibilă soluție pentru a diferenția produsele industriale și a facilita trasabilitatea acestora.

Tehnologia laser este utilizată pentru marcarea industrială, de exemplu pentru gravarea codurilor precum Data Matrix sau QR-Code, urmărirea produselor, dar și pentru marcaje foarte estetice care pot îmbunătăți sau înfrumuseța produsul.

Cum functioneazã?

În timpul procesului de marcare cu laser, un fascicul de lumină intensă este direcționat pe suprafața pentru a fi lucrat și condus cu oglinzi în mișcare sau cu un cap de plotter pentru a crea imaginea.

Clientii nostri

Indiferent de tipul de gravură pe care îl efectuați, este esențial să aveți o gravură laser eficientă, precisă și profesională, deci nu pierdeți timp și bani cu instrumente de calitate scăzută, ci bazați-vă pe experți în marcarea cu laser, precum Automator International.

Marcarea cu laser

Un obturator electronic nu este suficient! Declanșatorul mecanic face diferența.

Obturatorul mecanic de siguranță cu dublu contact blochează fizic fasciculul laser atunci când sistemul detectează un eveniment în care siguranța lipsește sau în situații în care, în interiorul dulapurilor, aveți nevoie de acces gratuit la zona de marcare.

Laserele low cost nu garantează această cerință importantă și, prin urmare, nu respectă reglementările de siguranță în vigoare.

Compania noastră are o gamă largă de produse care include toate tehnologiile disponibile în prezent în marcarea cu laser:

Lasere AWave cu autoreglare a frecvenței
Lasere cu fibre active
Lasere MOPA
Lasere YVO4 @ 1064 nm
Lasere verzi
Lasere CO2
În plus, Automator a dezvoltat EuGENIUS, noul software proprietar versatil și ușor de utilizat, care vă permite să marcați aproape fiecare suprafață și fiecare material. DESCOPERĂ EuGENIUS

Mașina de gravat cu laser este o soluție foarte apreciată pentru flexibilitatea, fiabilitatea în randament și economii: de fapt, folosește o tehnică care nu garantează utilizarea cernelurilor, măștilor, solvenților, acizilor sau instrumentelor care vin în contact cu suprafața de gravat .

Multe privilegii oricum … dar costul? Automator International, care și-a proiectat și fabricat întotdeauna sistemele de marcare, a introdus, de asemenea, o nouă tehnologie a mașinii de gravat cu laser (laser YVO4 @ 1060) foarte puternică, dar și foarte economică.

Noua mașină de gravat cu laser a Automator a produs chiar și cea mai mică sursă din lume. Este un gravor laser echipat cu o frecvență de auto-reglare care marchează până la o putere comparabilă cu 20W, permițând astfel o performanță în același timp economică și performanță ridicată.

Această tehnologie, care poartă numele de aWaveR, permite marcarea pe aproape toate materialele, permițând menținerea dimensiunii sursei scăzute. Rezultatul? Se numește nanoVISII și este un marker laser de a doua generație (generația II) care vă permite să marcați cu flexibilitate și precizie extremă, la prețuri rezonabile.

Mașina de gravat cu laser din a doua generație (seria II) este echipată cu un obturator de siguranță dublu, care este un obturator electronic combinat cu un obturator mecanic care blochează fizic fasciculul laser atunci când lipsesc condițiile de siguranță pentru operator.

Instalat în interiorul sistemelor de siguranță de clasa 1 (dulapuri cu hayon manual sau automat), acest pachet de siguranță exclusiv (pachet de siguranță) permite sistemului să atingă un nivel de siguranță SIL3 – PLE sau gradul maxim de siguranță pentru un gravor cu laser.

Pe lângă tehnologia a-Wave ™, Automator International are toate celelalte mașini de gravat cu laser, cum ar fi CO2, verde, intra, UV, YVO4 @ 1064.

Produse cu tehnologie laser
Laser marking system OMEGA–Class 1
CO2-laser-marker-ALPHA-Class-4
laser marker VIS-P Class 1
Laser marking system PRIMA – Class 1
Marcator cu laser Regina - Clasa 1
Marcator cu laser Regina - Clasa 1
Sistem de marcare cu laser REXII - Clasa 1
Sistem de marcare cu laser REXII - Clasa 1
Sistem de marcare cu laser SUPERIOR - Clasa 1
Sistem de marcare cu laser SUPERIOR - Clasa 1
Marcator cu laser ARENA - Clasa 1
Marcator cu laser ARENA - Clasa 1