Automator ROMANIA 

Automator a fost fondat în 1940 de Maurizio Barcilon, iar de atunci, de peste 65 de ani, a fost întotdeauna dedicat pasiunii și profesionalismului marcajului industrial. Ideea fondatorului a fost că oricine, mai devreme sau mai târziu, ar fi trebuit să înțeleagă importanța marcajului și astfel să devină clienți ai Automator! Acest lucru se datorează faptului că nu numai marca este adesea o cerință legală, dar, poate chiar mai des, este un gest valoros pentru a identifica, califica, urmări și promova un produs. Acest accent a determinat AUTOMATOR să devină cel mai mare marcaj numai în lume.

Automator Romania  Laser

Tehnologia laser se află în partea de sus a lanțului alimentar marcat, cu cea mai mare marcaj în ceea ce privește calitatea și flexibilitatea pe care le puteți experimenta. Este utilizat pentru marcarea industrială, coduri de marcare, cum ar fi Datamatrix sau QR-Code, produse de urmărire, dar și pentru marcaje estetice care pot îmbunătăți sau distruge produsul adăugând o marcă permanentă.

Cel mai puternic marker laser cu fibre active: FYBRA 22-33-54W

Compactul, VIS ™ “all-in-one-box”, permite ca laserul să fie mobil cu ușurință cu o fibră vulnerabilă, ceea ce îl face capăt perfect al aplicațiilor Robot și in-line.

  • Laserele din clasa 1 Automator
  • Lasere pentru integrare (clasa 4) Automator
  • Lasere portabile Automator

Auomator Romania

Cuplu cu oricare dintre varietatea noastră de capete de marcare, tehnologia Automation dot peen a atins maximul în capabilități și simplitate intuitivă cu controlerul revoluționar AC500 Universal. Pachetul de software Automator bazat pe Linux include caracteristici standard pe care concurența le vinde ca upgrade-uri. Utilizând interfața cu ecran tactil, puteți seta orice model de marcare cu număr de serie, coduri de date, coduri de schimb, coduri 2D și peste 300 de caracteristici. Acesta este standard cu TCPIP, comunicație serială și I / O discrete. De asemenea, oferim protocoale îmbunătățite de comunicații: implicit EtherNet / IP (Ethernet Industrial Protocol), ProfiNet și multe altele.

 

  • Sisteme de marcare la bord Automator
  • Sisteme de marcare inline Automator
  • Sisteme de marcare portabile Automator

Automator Romania Impact

Impactul este prima, cea mai veche tehnologie de marcare, cea mai rapidă și mai rentabilă. Inovatoare în ultima tehnologie de marcare laser și computerizată, Automator nu a abandonat niciodată producția acestor mașini pure, mecanice încă din 1940.

Potrivit, de asemenea, pentru mașinile de marcare, nituire, introducere, de etanșare, de impact sunt ideale pentru marcarea textului și numerelor pe suprafețe plane pe o mare varietate de materiale.

Indicații regulate chiar și pe piesele de prelucrat neregulate, puterea de impact poate fi ușor reglată: marcarea se realizează prin comprimarea și eliberarea unui burghiu încărcat cu arc

  • Mașini manuale Automator
  • Mașini pneumatice Automator
  • Unități pneumatice Automator

Automator Romania Roll Marking

Cu tehnologia de marcare prin rotire, marcați, identificați, numărați o varietate de piese rotunde, cum ar fi flanșele, stingătoarele, uneltele, tuburile și multe altele. Marcarea se face de către capacele de marcare pentru marcarea piesei în momentul în care este forțată să se rostogolească.

Automator Scrib

Tehnologia de înaltă calitate, pentru marcarea directă a pieselor, rapidă și silențioasă, scriitorul AUTOMATOR ASM (zgâriet) reprezintă cel mai ușor de utilizat marcaje industriale de scriere disponibile astăzi.
Conceput pentru marcarea profundă și rapidă a numerelor VIN și serial, ASM produce semne de scriere continue și complet formate, cu un sunet minim. Sisteme eficiente din punct de vedere al costurilor, concepute pentru longevitate și durabilitate în medii industriale
Prin intermediul unui stilou cu vârf de carbură sau diamant – tras de-a lungul suprafeței – sistemul de scribe este capabil să genereze mărci adânci și complet formate cu linie continuă de înaltă calitate și niveluri de zgomot foarte scăzute pe o mare varietate de suprafețe și materiale, de la plastic la oțel.

 

 

Comercializam intreaga gama de produse Automator Romania. Cere oferta de pret Automator in sectiunea contact. Asiguram transport Automator pe tot teritoriul tarii.

 

Echipamente, componente, piese de schimb si accesorii Automator.

InfiniTrade livreaza o varietate mare de marci (branduri) pentru echipamente, utilaje, piese de schimb si componente pentru majoritatea industriilor active din Romania, inclusiv pt. marca Automator.
Comercializam atat gama de produse / echipamente Automator cat si a pieselor de schimb si componentelor pentru mentenanta si reparatia acestora.

In functie de detaliile solicitarii transmise veti beneficia de ajutorul unuia dintre consultantii nostri. Prin intermediul acestuia urmarim sa va punem la dispozitie o oferta comerciala personalizata, competitiva si care se muleaza perfect intentiei Dvs. de achizitie. Mai jos aveti cateva exemple pentru ceea ce poate contine solicitarea Dvs.:

• Cotatie pret Automator dedicata
• Orice produse din gama Automator
• Disponibilitate stoc / termen de livrare
• Transport / livrare pentru Automator pe teritoriul Romaniei
• Piese de schimb (pentru mentenanta / service)
• Accesorii speciale
• Kit reparatie
• Fisa tehnica Automator
• Conditii de plata personalizate
• Certificari specifice marcii / produselor Automator

Pentru o identificare eficienta si generarea cat mai rapida a ofertei personalizate, va rugam sa transmiteti cat mai multe detalii concludente si daca este posibil sa atasati poze relevante (placuta de identificarea, echipamentul, piesele de schimb, cantitate, gradul de urgenta, etc.).
Cunoscand in detaliu situatiile tehnice speciale ce pot interveni, intrerupe sau incetini buna desfasurare a fluxurilor tehnologice din industrie, facem tot posibilul sa va punem la dispozitie in cel mai scurt timp si cu cele mai bune conditii comerciale: echipamente, componente, piese de schimb pt. mentenanta si accesorii speciale si specifice marcii Automator.

Asa cum de ani de zile InfiniTrade este partener de incredere pentru firme prestigioase din Romania (Continental Automotive, Siemens, Aerostar, Scandia Food, Ardealul, Heildelbergcement, Romelectro, Alro Slatina, Arcelormital Galati, Damen Shipyard, Rombat, Strabag, Linde, Pepsico, Saint GobainZoppas, Hella, Rominserv, Azomures, Romgaz si multi altii), in acelasi fel poate deveni si pt Dvs. un partener de incredere pe termen lung punandu-va la dispozitie o gama foarte variata de marci din industrii specifice: industria Automotive, Navala, Petroliera, Farmaceutica, Aeronautica, Miniera, Bauturilor diverse, Panificatiei, Textila, Chimica, Transporturilor, Distileriei, Prelucrarea Lemnului, Constructiilor, Agriculturii, Instalatiilor, Institutii de stat (prin sistemul de achizitii publice SICAP / SEAP), Horeca, Carmangeriei, Feroviara, Energetica, etc.

Ne dorim o colaborare foarte transparenta, motiv pentru care va rugam sa ne transmiteti timp de aprox. 2-3 luni solicitarile / provocarile Dvs. zilnice (indiferent de departamentul tehnic din care provin). Consideram ca in acest interval de timp este unul suficiet si cu siguranta veti putea avea o concluzie clara ce va va ajuta in luarea unei decizii asumate in privinta diminuarii, opririi sau continuarii cu prioritate a parteneriatului inceput astazi.

Obtineti oferta de pret pentru produsele Automator accesand sectiunea Cere-ne Oferta sau Contact din meniu.