Marcare prin micropercutie industriala Automator Ro

Masini de marcare prin micropercuție

 

Mașina de marcat prin micropercutie este o tehnologie care vizează identificarea unui produs prin crearea de caractere alfanumerice sau desene.

Se bazează pe vibrațiile de înaltă frecvență ale unui perforator metalic, care este controlat electronic, astfel încât să afecteze materialul ales cu o succesiune de micro-puncte.

Dacă intenția dvs. este să cumpărați o mașină de marcat cu puncte eficientă și de calitate, echipată cu tehnologie mecanică avansată și capabilă să răspundă nevoilor cele mai disparate, trebuie doar să vă bazați pe cei care lucrează în sector cu un mare profesionalism, cum ar fi Automator International.

Automator International Masina portabila de marcat prin micropercutie” : pentru un rezultat final impecabil!

Tehnologiile de marcare prin micropercutie oferite de Automator International sunt multe și capabile să răspundă nevoilor oricărui client: dispozitive de integrare compacte, sisteme de bancă, marcare prin micropercuti  și chiar controlere universale.

Fie că este marcat cu micro-puncte controlat sau vibrat, aspecte precum viteza și adâncimea fac posibilă lucrul pe mai multe materiale, cum ar fi lustruit, lemn, ceramică, sticlă, aluminiu, siliciu.

Marcare prin micropercuti se remarcă datorită software-ului propriu cu o interfață flexibilă, care permite o libertate grafică de valoare absolută: gestionarea numerelor de serie, figurilor geometrice, textelor fixe sau variabile, logo-urilor, Datamatrix și codurilor în diverse formate devin aspecte personalizabile.

În plus, toate sistemele și software-urile de marcare a punctelor Automator sunt gestionate datorită inovatorului controler universal AC 500 cu ecran tactil de 7 ”, cu interfață USB și port I / O: ușor de instalat și de utilizat, permite operatorului să lucreze simplu și rapid , chiar și fără cunoștințe specifice despre programe de proiectare sau planificare.

Este posibilă și crearea de programe pe PC, care pot fi transferate cu ușurință către controlerul AC500 cu o cheie USB sau prin conexiunea USB.

În cazul în care obiectivul este un tip specific de gravură, marcarea automată pe puncte Automator International este potrivită pentru dvs.

Inima sistemelor noastre de marcare peen: controlerul universal AC500

______________________________________________________

  • Universal, ecran tactil, ușor de utilizat
  • Extrem de precis și fiabil
  • Integrare ușoară cu PLC-uri și computere gazdă
  • Coduri TTF, 2D, arce și sigle
  • Gama nelimitată de programe de marcare stocate

______________________________________________________

Automator Universal Controller AC500, cu un ecran tactil de 7 ″, permite o navigare ușoară și intuitivă în programul software, datorită stiloului său.

Echipat cu port serial, interfață USB și conector I / O, amplasat în partea din spate, controlerul este disponibil atât în ​​versiunea bancă, cât și în panou pentru integrări.

Universal Controller AC 500

AC500 cuplat cu software-ul nostru Automator permite o interfață intuitivă cu o flexibilitate grafică absolută.

Datorită afișajului grafic cu ecran tactil, este ușor de navigat și de a crea mesaje care trebuie marcate și parametri.

Previzualizarea permite să reprezinte exact ceea ce va fi marcat și orice modificare a mesajului va fi afișată instantaneu.

Software-ul asigură crearea de mesaje cu data în diferite formate, texte corecte sau variabile, coduri, numere de serie, Datamatrix și sigle.

Posibilă crearea de programe pe PC (care rulează sisteme de operare Windows), care pot fi transferate cu ușurință la controlerul AC500 cu stick USB sau conexiune USB.

Produse cu tehnologie de micropercuție
Industrial Dot Peen Marker ASP2560
Masina de marcare prin micropercutie ADP5090
INDUSTRIAL DOT PEEN MARKER ADP 120160
industrial-dot-peen-marker-adp120160b
Industrial dot peen marker ADP120160P
industrial-dot-pen-marker-ADP25120
Industrial dot peen marker ADP25120B
Industrial dot peen marker ADP25120B
Industrial dot peen marker ADP25120P
industrial dot peen marker ADP 2560B