Mașini de marcare prin presare

 

Dintre diferitele metode de marcare existente, cea a marcajului de impact este una dintre cele mai complexe, deoarece necesită o incizie constantă și regulată.

Din acest motiv, calitatea mașinilor de marcare a impactului joacă un rol fundamental: unele dintre caracteristicile lor tehnice sunt indispensabile pentru a obține rezultate satisfăcătoare.

Fie că este vorba de mașini manuale sau pneumatice, cel mai important aspect este, de fapt, calitatea. Mașinile de marcare a impactului oferite de Automator International sunt cele mai bune de pe piață: o gamă largă de produse, ideale pentru un marcaj profund, rapid și sigur.

Automator International oferă numai presa profesională de marcare a impactului

Automator International oferă numai prese profesionale de marcare prin presare

Dacă scopul este marcarea textelor, siglelor și numerelor chiar și pe bucăți de diferite înălțimi, presa de marcare a impactului de la Automator International este ceea ce este potrivit pentru dvs.

Pe lângă faptul că au o putere reglabilă în funcție de materialul care urmează să fie marcat, unele dintre ele sunt potrivite și pentru prelucrare, cum ar fi etanșarea, nitirea și nituirea.

În plus, disponibilitatea accesoriilor, cum ar fi suporturile de caractere liniare și circulare, casetele de securitate și numeratoarele sunt valoarea adăugată a ofertei Automator International și permite experților din sector să testeze eficiența propriei prese de marcare a impactului.

Mai multe mașini de marcare prin presare
MB15
MB15
MB19
MB21
MB20
MB32
MB21VP
MB19VPN
MB35
Suport tip circular
MB35VP
Suporturi de tip liniar
MB15/19
MB20/21
MB32-35
Micromarcator pentru mașini de marcare prin presare
MB2
MB5
MB14
Cutie de securitate
Coadă poansone
Ponsoane speciale
Poansoane pentru mașini de marcare prin presare