Mașina de marcat cilindri prin roluire

 

Găsirea pe piață a unei mașini de marcat cu role de înaltă calitate este o operațiune destul de complexă: de fapt, acestea sunt mașini care trebuie să respecte parametrii precisi și să asigure realizarea obiectivului final.

În acest sens, cea mai bună soluție este să contactați una dintre companiile care operează într-o manieră impecabilă din sector.

Avangarda unei companii de frunte precum Automator International a făcut posibilă producerea celei mai fiabile mașini de marcat cu role.

Mașini de marcat cu role capabile să garanteze marcarea perfectă!

 

Mașinile de marcat cu role Automator International sunt răspunsul valid la o anumită nevoie și vă permit să efectuați toate operațiunile dorite în deplină siguranță.

Există diferite tipuri: manual, electric, electro-pneumatic și culcat. Cu modelele de mașini de marcat cu role ideale pentru marcarea diametrelor de orice formă și dimensiune, chiar și bare hexagonale sau tuburi continue, puteți obține un marcaj perfect și rapid, fără ovalizare și fisurare.

Prin utilizarea unor accesorii, este, de asemenea, posibilă personalizarea întregii mașini de marcat rolele cu numerotatoare de caractere interschimbabile, suporturi pentru piese goale și suporturi extensibile pentru diferite spații.

roll making machines