Mașini de marcare prin zgâriere

 

Una dintre cele mai rapide și mai silențioase metode de gravare pe metale și pe materiale plastice este, fără îndoială, cea care poate fi efectuată cu o mașină de marcat prin zgâriere.

Aceste este un sistem inovator de marcare, care constă dintr-o „zgârietură” generată de un vârf pe suprafața produsului.

Asigură o tehnologie de calitate ideală pentru marcaje profunde și o linie continuă pe materiale precum plastic, oțel, aluminiu și alte materiale mai dificile și rezistent.

Cu ajutorul Automator International, o companie specializată în acest sector, reușim să furnizăm mașini de marcat prin zgâriere greu de găsit pe piață!

Inima de marcat prin zgâriere: Controlerul universal AC500

______________________________________________________

  • Universal, ecran tactil, ușor de utilizat;
  • Extrem de precis și de încredere;
  • Integrare ușoară cu PLC-uri și Calculatoare Gazdă;
  • TTF, coduri 2D, arce și sigle;
  • Gama nelimitată de programe de marcare stocate.

______________________________________________________

Automator Universal Controller AC500, cu un ecran tactil de 7″, permite o navigare ușoară și intuitivă în programul software, datorită stiloului său special pentru ecran tactil. Echipat cu port serial, interfață USB și conector  I / O connector, situat în partea din spate, controlerul este disponibil atât în versiunea de banc, cât și în panou, pentru integrări.

Universal Controller AC 500

AC500 cuplat cu software-ul nostru Automator permite o interfață intuitivă cu o flexibilitate grafică absolută.

Datorită afișajului grafic cu ecran tactil, permite navigarea ușoara și crearea de mesaje de marcare și parametri.

Previzualizarea permite să reprezinte exact ceea ce va fi marcat și orice modificare a mesajului va fi afișată instantaneu.

Software-ul asigură crearea de mesaje cu date în diferite formate, texte fixe sau variabile, coduri, numere de serie, Datamatrix și sigle.

Este posibilă crearea de programe pe PC (care rulează sisteme de operare Windows), care pot fi transferate cu ușurință la controlerul AC500 custick USB sau conexiune USB.

Dacă sunteți în căutarea unor mașini de marcat prin zgâriere de calitate, vă aflați în locul potrivit.

Mașina de marcat prin zgâriere (ASM) de la Automator International este o tehnologie de înaltă calitate pentru marcarea directă a pieselor și reprezintă cea mai ușor de utilizat mașină de marcat prin zgâriere industrială.

Sistemul de marcare al mașinii este capabil să genereze semne adânci, complet formate, cu linie continuă de înaltă calitate și niveluri de zgomot foarte scăzute pe o gamă largă de suprafețe și materiale, de la cele plastice la oțel.

Pe lângă furnizarea de mașini de marcare profesionale pentru orice necesitate, Automator oferă achiziționarea unui controler universal (AC500) capabil să manipuleze toate mașinile pentru asistență.

Ușor de utilizat, datorită ecranului tactil mare și a software-ului de marcare Automator, pentru a utiliza întregul operator pentru a lucra simplu și rapid, chiar și fără cunoștințe specifice despre programe de desen sau proiectare.

Texte, arce de cerc, logo-uri, figuri geometrice, coduri alfanumerice, coduri de bare, matrice de date, coduri QR și desene!

Dacă aveți nevoie de o marcare extrem de precisă și sigură, trebuie doar să îndrăzniți să vă uitați la mașina de marcat prin zgâriere de la producătorul Automator International livrată de Italia Instruments!